Logo rijksmuseum op museumgifts.nl  Logo van Gogh museum op museumgifts.nl  Logo Mauritshuis Den Haag museum op museumgifts.nl

Bij Museumgifts.nl ontwikkelen, ontwerpen en produceren we high end gifts voor veel musea in Nederland en het buitenland. De producten die we ontwikkelen willen we ook graag beschikbaar maken voor iedereen die geniet van kunst en de cultuurbranche een warm hart toedraagt.

Op de site vind je verschillende thema pakketten van producten die we voor jou bij elkaar hebben gezocht en die volgens ons goed matchen. Verwen jezelf of verras iemand anders met zo’n mooi en veelzijdig pakket.

Naast onze standaard producten doen we heel veel private label opdrachten. We hebben een eigen designstudio en maken graag vrijblijvend en kosteloos een presentatie met door jou gekozen artwork. Laat ons weten wat je ideeën zijn en we gaan aan de slag!

Onze betaalmogelijkheden :

Ideal logo op de museumgifts.nl site Paypal logo op de museumgifts.nl site Maestro logo op de museumgifts.nl site mastercard logo op de museumgifts.nl site Creditcard logo op museumgifts.nl site VISA logo op de museumgifts.nl site