Hoe kan ik betalen?

U kunt op de volgende manieren bij Museumgifts.nl betalen:

iDeal 

Bank/Giro overschrijving 

Mastercard / Visa

Mister Cash

PayPal

1. IDeal (alleen binnen Nederland)

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Voor meer informatie: www.ideal.nl

2. Bank/Giro overschrijving

Als u bij het afrekenen kiest voor bankoverschrijving, krijgt u een bevestigingsemail met daarin de betalingsgegevens. Het openstaande bedrag kan onder vermelding van het bestelnummer overgemaakt worden. Kiest u dus voor de betaalmethode “overschrijving" dan doet u de betaling zelfstandig, ofwel via internetbankieren, ofwel via een overschrijvingskaart. Afhankelijk van het land waar u woont kunnen er enkele dagen overheen gaan voordat wij de betaling hebben ontvangen.

3. Creditcard (Visa en Mastercard)

Als u kiest voor betalen via creditcard voert u de card gegevens en indien van toepassing de beveiligingscode in. Zodra de betaling door de creditcardmaatschappij is geaccordeerd wordt de bestelling direct bij ons verstuurd. Bij bestellingen boven de 100 euro kan er contact met u worden opgenomen om de bestelling te verifiëren. Dit te voorkoming van fraude.

4. PayPal

Via PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is van belang dat u eerst een eigen paypal account aanmaakt via paypal zelf. Deze account koppelt u aan uw bankrekening of creditcard. Met deze account kunt u dan vervolgens bij iedere webshop met het paypal logo een aankoop maken. Holland gift shop biedt ook deze betaalmogelijkheid aan.  Tijdens het orderproces belandt u bij betaalopties, als u op paypal klikt komt u binnen in uw eigen paypal account en kunt u overgaan tot de transactie bij ons.