De Heem bloemen pakket museum gift met de bekende werken van de Heem die ook in het Rijksmuseum te Amsterdam te bewonderen zijn.
  • De Heem bloemen pakket museum gift met de bekende werken van de Heem die ook in het Rijksmuseum te Amsterdam te bewonderen zijn.
  • De Heem bloemen pakket museum gift met de bekende werken van de Heem die ook in het Rijksmuseum te Amsterdam te bewonderen zijn.

De Heem bloemen pakket

€ 39,95
Inclusief belasting

Bloemen geven kleur aan het leven en dat heeft de Nederlandse kunstenaar Jan Davidsz. De Heem goed begrepen. Zijn meesterwerken zijn al veel gebruikt in interieurs en ook kleuren ze veel producten

Aantal

Bloemen geven kleur aan het leven en dat heeft de Nederlandse kunstenaar Jan Davidsz. De Heem goed begrepen. Zijn meesterwerken zijn al veel gebruikt in interieurs en ook kleuren ze veel producten. Verras bijvoorbeeld je moeder met dit mooie pakket met typische Nederlandse stroopwafels, oud Hollands snoep in een mooi design blikje, heerlijke Nederlandse zeep, een puzzel van 108 stukjes, een mooi bord voor op tafel of aan de muur en een memobox met papier om je gedachten op te schrijven. 

Inclusief:

-       Stroopwafels 250 gr. (8 stroopwafels)

-       Oud Hollands snoep 100 gr.

-        Puzzel in koker 108 stukjes

-        Hollandse zeep in blik

-        Memobox inclusief papier

-        Bord voor op tafel of aan de muur. Diameter 26cm

88012

Datasheet

Kunstenaar
Jan Davidsz. de Heem