Van Gogh postkaart box (50 unieke kaarten)

€ 17,95
Inclusief belasting

Logo van Gogh museum op Museumgifts.nl

Aantal

Logo van Gogh museum op Museumgifts.nl

Vincent Willem van Gogh was een Nederlands kunstschilder. Zijn werk valt onder het postimpressionisme, een kunststroming die het negentiende-eeuwse impressionisme opvolgde. Van Goghs invloed op het expressionisme, het fauvisme en de vroege abstractie was enorm en kan worden gezien in vele andere aspecten van de twintigste-eeuwse kunst. Van Gogh wordt gezien als een van de grootste schilders van de 19e eeuw.
Deze erkenning kwam echter pas laat. Deze luxe postkaart box bevat 50 postkaarten met een selectie van de 50 mooiste en bekendste werken van Van Gogh. Verwen jezelf met deze prachtige kunst of verras er iemand anders mee.

Datasheet

Kunstenaar